Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
tényleg, mivel a sok szóközből 1et csinál mindig. De amúgy a code mód miért nem működik, régen ment vele rendesen a kód. nem vágta ki a tab-okat.
Amúgy oda miért kell 2 szóköz?
Amúgy a cut:...nál a cut-ra nem úgy néztem mintha a ódban lenne, hanem aztem a hibamagyarázás része. és mivel még linux buherátor sem vagyok, ezért aztem ilyen szűkszavú a linux, mint mindig is volt.
téháX
most try-olom.
ps: trájoltam, de ez az eredmény copy-ja:
rozi> chmod +x proba.sh
rozi> ./proba.sh bazlaat.sh
rozi>
visszakaptam a shell promtját vagy mit. Nem generált semmilyen látható kimenet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged