Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
huh, hát nagyon köszi. nemsoká belemélyedek.
erre a windows dologra ránéztem, de nincs a repóban:
root@inox:/home/lapa# apt-get install windows
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package windows
root@inox:/home/lapa#ettől függetlenül vbs-ben megoldottam volna, ezekkel a junixos regulárokkal meg awk-kal nem vagyunk még összemelegedve. pedig a honlap asp-jét is migrálnom kéne már php-ba, ha jól értettem az nagyon hasonló a perlhez, pár idegesítő kivétellel.
ja, régen csináltam logon szkriptet vbs-ben, emlékszem én is valami kompatibilitási gondokra. asszem még olyan is volt, hogy xp-n futott, de 2003-on nem. na azon belilult nekem is a fejem, hiszen szegről-végről ugyanaz.
az inputot le tudom állítani, nem téma. azaz az eredeti fájl nem válozik feldolgozás közben. emiatt nem varázsolnék adatbázissal, de lehet, hogy idővel célszerűbb lenne.
igazából nógatom a digitemp fejlesztőjét (a forrás a digitemp kimenete), hogy csináljon olyan log formátumot, amit a gnuplot egyből szeret. ez szerintem elég generikus igény, tekintve, hogy "a" hőmérő meg "a" grafikon appokról van szó. szóval remélem megcsinálja idővel.
mint írtam mindjárt nekifutok és beszámolok az eredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs