Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Igen, kis - nagy betű különbség az megvan. Beírva szóközt, már más a helyzet. Ha a feltétel < a "kacsacsőr", akkor ez a baja: $COUNT: kétértelmű átirányítás.

Ha -lt vagy -ne (gondolom a "kevesebb mint" és a "nem egyenlő" röviden, ilyen példákat találtam neten) van a kacsacsőr helyén, akkor meg végtelen ciklusban kapom az almát.

A másik dologra visszatérve, jelenleg egy while ciklust akartam írni, ami soronként olvassa a soros portot dd, vagy a read paranccsal.
Ma még fájlba írni nem tudtam, a cat, meg mindennek a kimenete egy csomó új állományt hozott létre, a beolvasott 2 szám volt a nevük. Tehát 40924091, és így tovább állományok.
nem, nem olvassa az idők végezetéig a portot, ha a csővezeték következő lépcsője lebontja a csövet. - ezt hogy kell elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest