- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #1029 üzenetére
Igen, kis - nagy betű különbség az megvan. Beírva szóközt, már más a helyzet. Ha a feltétel < a "kacsacsőr", akkor ez a baja: $COUNT: kétértelmű átirányítás.
Ha -lt vagy -ne (gondolom a "kevesebb mint" és a "nem egyenlő" röviden, ilyen példákat találtam neten) van a kacsacsőr helyén, akkor meg végtelen ciklusban kapom az almát.
A másik dologra visszatérve, jelenleg egy while ciklust akartam írni, ami soronként olvassa a soros portot dd, vagy a read paranccsal.
Ma még fájlba írni nem tudtam, a cat, meg mindennek a kimenete egy csomó új állományt hozott létre, a beolvasott 2 szám volt a nevük. Tehát 40924091, és így tovább állományok.
nem, nem olvassa az idők végezetéig a portot, ha a csővezeték következő lépcsője lebontja a csövet. - ezt hogy kell elképzelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest