Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
mittomén mivel mit lehet csinálni, azért vagyok itt. (bocs, csak a hülye helyzet idegesít már, hogy a 21. században ekkora gond egy mezei htm kezelése mindenféle bugok nélkül).
szóval nekem a szimpla "üres sor eltűntetős sed" se műx.
ezt tudom elmondani a fájlról:
lapa@inox:/io$ enca wag.htm -L hungarian
7bit ASCII characters
Mixed line terminators
lapa@inox:/io$most ez jó vagy rossz?
nagyjából odáig jutottam, hogy a fájlba az első komment blokkba rak a seamonkey valami 700 ezer üres sort. vagy legalábbis egy helyre biztos rakott.
előbb megnyitottam gedit-tel, először sírt, hogy nem ismeri a kódolást. mondtam neki, hogy 8859-2. akkor nagy nehezen megnyitotta, sőt még a "-->" -t is megtalálta. akkor fogtam és kijelöltem-kitöröltem a 700 ezer sort. elmentettem, erre a 29 megából lett 52. gyanús, hogy ez nem a duplája, szóval gondolom van minden komment blokkban pár százezer fölös sor.
most azért nem műxenek a sedek, mert nem-utf-8?
már nincs semmilyen igényem, csak tűnjenek el az üres LF és CR LF sorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest