- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
mittomén mivel mit lehet csinálni, azért vagyok itt. (bocs, csak a hülye helyzet idegesít már, hogy a 21. században ekkora gond egy mezei htm kezelése mindenféle bugok nélkül).
szóval nekem a szimpla "üres sor eltűntetős sed" se műx.
ezt tudom elmondani a fájlról:
lapa@inox:/io$ enca wag.htm -L hungarian
7bit ASCII characters
Mixed line terminators
lapa@inox:/io$most ez jó vagy rossz?
nagyjából odáig jutottam, hogy a fájlba az első komment blokkba rak a seamonkey valami 700 ezer üres sort. vagy legalábbis egy helyre biztos rakott.
előbb megnyitottam gedit-tel, először sírt, hogy nem ismeri a kódolást. mondtam neki, hogy 8859-2. akkor nagy nehezen megnyitotta, sőt még a "-->" -t is megtalálta. akkor fogtam és kijelöltem-kitöröltem a 700 ezer sort. elmentettem, erre a 29 megából lett 52. gyanús, hogy ez nem a duplája, szóval gondolom van minden komment blokkban pár százezer fölös sor.
most azért nem műxenek a sedek, mert nem-utf-8?
már nincs semmilyen igényem, csak tűnjenek el az üres LF és CR LF sorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest