Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
kozben magam is megtalaltam, hogy subshell-ben fut
"én a parancs || echo "xsfgkjf" && exit 1 formát próbálnám, az echo mindig igaz értékkel tér vissza."
ezzel az a gond, hogfy ha az elso ketto kozul barmelyik (akar a parancs, akar az echo) igaz ertekkel ter vissza, a harmadik (exit) resz vegrehajtodik, igy minden esetben kilep a script
a test-es megoldas jo lehetne, viszont egy ./configure, make, vagy make install ellenorzese (foleg egy file patch-elesenek sikeressege) tul sok tobbletmunkaval jarna
amit vegul talaltam es mukodik is, az az alabbi:
parancs || { echo "hiba"; exit 1; }
sajnos egy forumon leltem ra, ahol csak ennyit irtak, azt nem, hogy mi ez es miert mukodik, ha esetleg tudja valaki, szivesen meghallgatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic V2 - origami
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest