Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
kozben magam is megtalaltam, hogy subshell-ben fut
"én a parancs || echo "xsfgkjf" && exit 1 formát próbálnám, az echo mindig igaz értékkel tér vissza."
ezzel az a gond, hogfy ha az elso ketto kozul barmelyik (akar a parancs, akar az echo) igaz ertekkel ter vissza, a harmadik (exit) resz vegrehajtodik, igy minden esetben kilep a script
a test-es megoldas jo lehetne, viszont egy ./configure, make, vagy make install ellenorzese (foleg egy file patch-elesenek sikeressege) tul sok tobbletmunkaval jarna
amit vegul talaltam es mukodik is, az az alabbi:
parancs || { echo "hiba"; exit 1; }
sajnos egy forumon leltem ra, ahol csak ennyit irtak, azt nem, hogy mi ez es miert mukodik, ha esetleg tudja valaki, szivesen meghallgatom
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest