- DUNE médialejátszók topicja
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomm
tag
Sziasztok!
Kicsit elakadtam, hátha van valakinek valami használható ötlete, hogy hogyan is kellene megoldanom ezt a problémát.
Van egy darab fájlom, amiben van x darab sor. Nem tudom előre soha a sorok pontos számát, csak azt, hogy a sorok száma minden esetben hattal osztható. Nekem össze kellene fűznöm azokat a sorokat, amelyekaz adott sor száma + (az összes sorok száma osztva hattal).
Tehát érthetőbben:
Ha van 24 sorom, akkor az elsőt a 1+(24/6) sorral, tehát az ötödikkel kellene úgy összeraknom, hogy a első sor mögé rakja az ötödik sort, a második mögé a 2+(24/6) sort, azaz a hatodikat. Ha végére ér, újra kezdi, ezt egészen addig, amíg a sorok száma hattal osztható.
Minden ötletet előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest