Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- OLED TV topic
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomm
tag
Sziasztok!
Kicsit elakadtam, hátha van valakinek valami használható ötlete, hogy hogyan is kellene megoldanom ezt a problémát.
Van egy darab fájlom, amiben van x darab sor. Nem tudom előre soha a sorok pontos számát, csak azt, hogy a sorok száma minden esetben hattal osztható. Nekem össze kellene fűznöm azokat a sorokat, amelyekaz adott sor száma + (az összes sorok száma osztva hattal).
Tehát érthetőbben:
Ha van 24 sorom, akkor az elsőt a 1+(24/6) sorral, tehát az ötödikkel kellene úgy összeraknom, hogy a első sor mögé rakja az ötödik sort, a második mögé a 2+(24/6) sort, azaz a hatodikat. Ha végére ér, újra kezdi, ezt egészen addig, amíg a sorok száma hattal osztható.
Minden ötletet előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest