Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atideath
tag
válasz atideath #8174 üzenetére
Közben megoldottam a problémát. Felülírtam a BB-s configgal pár file-t (network, dns stbstb) és helyreállt a dolog. De azért ha valaki tudja mi állhatott a háttérben kíváncsi vagyok rá!
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
Frissítettem az OpenWRT-t CC-re és most egyáltalán nem tudom elérni a no-ip-s címeket. Még pingelni se tudom mert 'request timeout'-ot kapok. Valakinek van valami ötlete? Diginet-em van.
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
válasz vargalex #8077 üzenetére
Igen ezen filózok hogy lehet csinálok egy VM-et csak a reverse proxyknak, csak szerettem volna elkerülni ezt a változatot, ha tudja az openwrt. Nincs olyan lehetőség hogy minden portot irányítson a megadott VM-re? Ne csak a 80 és a 443-at hanem az összeset?
[ Szerkesztve ]
-
atideath
tag
Egy gyors kérdés.
Olyat csinált már valaki hogy subdomain-t átirányít openwrt-vel? Eddig én Apache reverse proxy-val oldottam meg de reménykedem hogy van rá openwrt-s megfelelő is.
Lényeg. Van egy domainem pl:
probadomain.hu
És azt szeretném hogy a kívülről érkező kérelmet pl:
weblap.probadomain.hu -t átirányítsa a belső háló 192.168.1.10 ip-jére minden forgalommal együtt.
Erre valaki ötlet? (természetesen a domain a router külső IP-jére mutat)Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest