- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz eddie1978 #15636 üzenetére
A 000 maszk helyesen 0. Futottam pár kört mire a logból meglett a hiba (a config filet nem tudta értelmezni miután a de falut 18-at átírtam 000-ra vagy 00-ra). Persze ott van a weboldalukon a Transmission beállításáról szóló leírásban, hogy ha mindenkinek szeretnénk rwx jogot adni, akkor egy darab nullát kell beírni. Itt is igaz, ha már végképp nem boldogulsz, olvasd el a leírást.
-
vargalex
Topikgazda
válasz eddie1978 #16465 üzenetére
Pedig a forrás alapján helyesen a
/etc/passwd
-ből dolgozik...Alex
-
őstag
válasz eddie1978 #16465 üzenetére
Én a wiki alapján teljesen konzolból konfiguráltam be a transmissiont, majd konzolból kapcsoltam be és indítottam, illetve restartolgattam konfig módosítások után, luci alatt nem állítottam semmit, bár a modult kíváncsiságból felraktam, nálam is üres az user és a group választó a transmission luci modulban, mégis fut a daemon, seedel, letölt, működik ahogy kell, kizárásos alapon azt gondolom hogy a root nevében fut. Valószínű nálad is futott volna ha teljesen konzolból konfiguráltad volna és indítod el, és nem nyúlsz hozzá luci alatt. NFS szerver működik, kodi megtalálja és fel tudja csatolni, videólejátszás megy, sambát sosem használtam túl bonyolultnak gondolom.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
CheGhost
aktív tag
válasz eddie1978 #17841 üzenetére
Szia!
Ha resetelted, akkor az nem lehet a gond, hogy másik tartományba esik? Pl. az otthoni hálód 192.168.10.X, míg a reset után 192.168.1.1-en éred el az R7800-at. Vagy ugyanazt az ip-t kapta reset után, mint a xiaomi (pl. mindkettő 192.168.1.1)?
Egy gép és az R7800 lan portját összekötve nézz rá! Ne legyen másik kábel bedudva.[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
yodee_
őstag
válasz eddie1978 #17844 üzenetére
A log-ban látod a link sebességet. Nekem csak a TV van rajta kábelen, az 100 mbit-et tud:
Sun Oct 2 21:22:31 2022 kern.info kernel: [2276936.071185] mt7530 mdio-bus:00 lan1: Link is Up - 100Mbps/Full - flow control off
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
-
vargalex
Topikgazda
válasz eddie1978 #17844 üzenetére
Szia!
Telnet hozzáférés már 2015 óta nincs OpenWrt alatt, SSH van jelszó nélkül...
LuCI-ban is látod az AX3200-on (illetve igazából az összes eszközön a DSA bevezetése óta) a linksebességet a Network (Hálózat) -> Interfaces (Csatolók) oldalon a Devices (Eszközök) fülön a br-lan-nál Configure (Konfigurálás) gombra nyomva a felugró ablakban a Bridge VLAN filtering oldalon.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
xabolcs
őstag
válasz eddie1978 #17851 üzenetére
En igy csinalom: Dumb AP / Access Point Only, az egyszeruseg kedveert hasznalhatsz DHCP-t is meg static lease-t.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest