Hirdetés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
UberMutant #20155 üzenetére
Esetleg további torrentkliens alternatívákat tudnál írni, hogyan telepíthető és hogyan tudom használni? Ez az aria2 gyorsnak gyors, de a transmission meg kényelmes volt a telefonra telepíthető Remote GUI-val. Kipróbálnám a többi lehetőséget is.
A minidlna problémára tud valaki megoldást? Hogyan tudom megkerestetni a lemezen lévő tartalmakat, mert most 0 fájlt talál...
-
hardline
senior tag
válasz
UberMutant #20145 üzenetére
Nem tudtam, hogy használható más is a transmission-on kívül, csak ezt ismertem.
qbittorrentről nem találtam meg, hogyan lehetne openwrt-re feltenni.
Aria2 - ezt találtam, ezt tudtam telepíteni és működik is. letöltöttem vele 2 filmet 47-54MB/s sebességgel. Ezzel így már elégedett vagyok.
Akkor a transmission ennyire szar?Mostanában gyakori a reggeli áramszünet. "karbantartanak"
Az újraindulások után a minidlna üres mappát ad. Hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni? Hogyan tudom megkerestetni a lemezen lévő fájlokat? (szájbarágósan légyszi) -
vargalex
Topikgazda
válasz
UberMutant #20145 üzenetére
A transmissionnak annyi gondja van, hogy 1 magot használ. De egy x86-nak ez nem kellene, hogy gondot okozzon.
-
kiborg
aktív tag
válasz
UberMutant #19094 üzenetére
hmmm... és hogy kell fox alá felrakni ?
Közben megtaláltam:
https://github.com/0x48piraj/fadblock
köszi szépen. -
kiborg
aktív tag
válasz
UberMutant #19092 üzenetére
Köszi. Ez is egy infó, bár nem örülök neki.
A Chrome sajnos nem járható út,mert proxit használok böngészéshez és a Chrome a win hálózati beállításait használná,amit nem lehet átállítani, míg a FF-nak van saját proxi beállítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest