Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
attila.86
üzenetére
Mindig elfelejtem mennyire jó kis router ez az ARcher C6, 5 sec reset gomb és 1 percen belül factory reset

Na szóval, ha én kábellel szeretném összekötni a 2 routert, akkor a videóhoz képest mit kéne változtatnom még?
Pontosan hogy tudom kikerülni, hogy a 2,4 és 5ghz-es hálózatom "mesh" legyen de WPA3-AES titkosítás nélkül?
Csinálnom kellene egy új WIFI hálózatot? De annak meg azért nincs értelme, mert kábelen össze vannak kötve.
WPAD ki lett cserélve, az az első rész, szerintem még az van az új routeren azóta is.
-
BullZeye
veterán
válasz
attila.86
üzenetére
Előbb életre kell lehelnem a régi C6-ot, mert hiába kötöm direktbe rá a gépem és állítom manuálisan az IP és a gateway-t a gépemen, nem érem el az openwrt beállításokat, SSH se megy.
OpenWRT link szerint a reset gomb az TFLASH-re jó, akkor azzal nem tudom factory resetelni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex