-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
Topikgazda
Osszekalapaltam gyorsan egy OpenWRT alapbeallitast VirtualBox-on a guest (DMZ) network-rol.
Eloszor az admin PC beallitasai:
Halozat: internal network: intnetUtana az OpenWRT 3 interfesszel
1: internal network: intnet (ez lesz az eth0 --> LAN)
2: NAT: ez lesz az eth1 --> WAN
3: internal network: intnet2 (ez lesz az eth2 --> guest)Be-boot-olva a 2 virtualis gepet, a Win7 kap IP cimet az OpenWRT-tol es elerheto az admin felulet a
http://192.168.1.1
cimen. (A jelszo figyelmeztetes nem latszik, mert azt beallitottam.)A csatolok (interfaces) alapallapota:
Add new interface: guest
Guest IP beallitasok
A lap aljan hozzadhatunk DHCP szolgaltatast
A DHCP pool alapertekei
Es Save And Apply utan elkeszult az uj guest halozat.
Ezutan meg be kell allitani a szukseges tuzfal szabalyokat, es nagyjabol kesz is halozat a vendegek szamara.
Fizikai eszkozon (altalaban) a VLAN-ok lepnek az interface-ek (eth0, eth1, eth2) helyebe.
Es vegul a LEDE virtualis gep alapbeallitasai az OpenWRT-hez hasonloan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest