Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ismered azt a klasszikus viccet, hogy az állatorvos elmegy a körzeti orvoshoz, és megkérdezik tőle:
- Nos, mi a panasza?
- Ja kérem, ez így könnyű!De viccet félretéve, én a következőt vártam volna/várom:
Az Apple ugyebár alapból hardverrel foglalkozik, ezen van a profit jelentős része. Ebből fakadóan én egy új hardvert vártam így négy év után, szerintem nem is alaptalanul, és nem, nem az iPhone, iPad egy újabb, kötelező éves iterációját. Egy olyan új hardvert, amellyel az Apple ismét az élvonalba lép, amellyel megint néhány éves előnyt szereznek a konkurenciával szemben, amit ismét néhány évig gigászi marginnal tudnak értékesíteni. És végül a lényeg: A jelenlegi csapat a Steve Jobs hagyaték csiszolgatásán túl képes megújulni, képes az Apple-lángot életben tartani, és továbbvinni. Ehhez pedig előbb-utóbb szükség lesz egy új „forradalmi” hardverre, mert a mostaniak záros határidőn belül ki fognak fújni, ahogy az iPod is kifújt, pedig azt talán még egy nagyobb durranás volt anno, mint az iPad '10-ben. Ezzel nincs is semmi probléma, csak lassan látszódnia kellene az iránynak, és hogy valami alakul, ami mellett el is kötelezik magukat.De akkor be is dobok valami konkrétumot a végére, amitől valószínűleg azért elég sokan seggre ülnének:
A Google-féle Glass saját, némileg tupírozott változata, teljesen integrált iPhone-nal, tökéletes hangvezérléssel, és kezdetleges, de már valamilyen szinten működő agyhullám(-minta) felismeréssel, amivel a gondolataink kifejezését és közlését egy következő szintre lehetne emelni.Hát én valami ilyesmit képzelnék el.

-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TigerCat