- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
válasz dearbear #1757 üzenetére
Utána néztem és nekem van igazam. Tény és való, hogy az arhitechtúrát együtt kezdték fejleszeteni... De motorola procikat ' 92-ig gyártottak tehát a G3 is IBM, legalábbis a utolsó pár széria és onnantól pndegyik. A PPC az IBM!
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
regent
aktív tag
válasz dearbear #1728 üzenetére
Ez volt a jó megoldás, bár nagyon sürgöösen kellett, úgyhogy elkéstem vele, mert már hívott a csaj valami expertet aki az általad javasoltakat csinálta és megoldódott a probléma.
Azért köszi, hátha valakinek még lesz ilyen problémája.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz dearbear #1728 üzenetére
Feltételeztem, hogy valami elromlott , ezért a windowsos tapasztalataim alapján betettem a teleiptöö CD-t, és vártam, hogy mikor választhatom ki a repair funkciót. De ilyen itt nem volt, ellenben újra feltelepítettem a PowerPointot a default helyre. A hiba persze maradt. Aztán egyszerüüen kukába dobtam az office mappából a PP-t, egy másik helyre újra feltelepítettem, és az új, friss telepítést indítottam el. Látszott is hogy ez új, mert egy kicsit más (régebbi??) verzió. A hiba persze maradt.
Ezt a remove office-t majd kipróbálom, köszi.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DOOM - The Dark Ages
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest