Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Safari-ba HTML és csv formátumú fájlokat tudsz beimportálni. Mivel már az edge is chrome alapú, szerintem ez a módszer alkalmazható (most nincs előttem Edge, hogy lássam milyen export van benne gyárilag).
---
A Firefox mondjon le! Amint bezárom, és újra megnyitom, az összes kitűzött(rögzített) oldal eltűnik! Ez feature, vagy valahol be kell kapcsolni? Safarin ezek simán ott maradnak.
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is világ életemben windows használó voltam., Aztán mivel már minden cuccom Apple volt, kivéve az asztali gépet, gondoltam, kipróbálom az M1-es mini-t, ha már annyira dícsérik. Volt egy személyes indok is. 3D grafikus vagyok, tizenéve 3Ds Max-ot használok, de át akartam szokni a Blenderre. Amint megláttam, hogy MacOS-re nincs az előbbi, utóbbiból meg már "M1 optimized" is, tudtam,hogy ez kell nekem, így nem hagyva magamnak más választást, mint, hogy mindent Blenderben csináljak.
Az meg már baromi jó dolog,hogy ez a kisdoboz olyanokat elvisz a hátán zsigerből,hogy csak nézek. Azért a 16 GB RAM-osat vettem, biztos, ami biztos, de mindenképp jó döntést hoztam.
Mondjuk asszony nem szeret odaülni elé, mert "hol van ez, hol van az, stb", de nekiadtam a windows-os laptopom, szóval az is megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az meg már baromi jó dolog,hogy ez a kisdoboz olyanokat elvisz a hátán zsigerből,hogy csak nézek. Azért a 16 GB RAM-osat vettem, biztos, ami biztos, de mindenképp jó döntést hoztam.
TigerCat