- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Ismét megkérdezem hátha látja valaki aki tud segíteni.
Olyan appot keresek macre amivel jelszóval lehet védeni egy programot, és ingyenes. Találtam több félét de mind fizetős, annyit szeretnék csak hogy ne nyúlhasson más a munkahelyemen az egyetlen programhoz ahova saját accal vagyok belépve, minden más elérhető kell maradjon.
Az egyik app jó lett volna, de nem lehetett megoldani hogy ha valaki véletlenül megnyitja de nem tudja a jelszót vissza tudjon menni, tehát csak egy force restart vagy a jelszó beírása volt a megoldás, ami elég barbár
Köszi
-
Ha már itt vagyok megkérdezem hogy mennyire ajánlott frissíteni Montereyről a legújabb os-re? Nekem nincs gondom, de vajon az új os nem tudja jobban hasznosítani az m1 chipeket a videó vágó programoknál?
Nem szoktak frissítgetni ha nincs gond, de nagyon szar látni hogy alig használ valamit abból a rengeteg magból, pedig nem megy mindig szépen a videó lejátszás.
Szóval az OS nek lehet köze ahhoz hogy a programok mennyire jól használják ki a teljesítményt, vagy minden programot külön frissítve kell inkább várjam a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest