- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
Mert rendszerető vagyok.
Nem "piszkálni" akarom, csupán meg szeretném nézni őket, lapozgatva. Ez talán nem túl nagy elvárás.
Azért nem a Képek alkalmazásban vannak mert értelmetlen ott rendszerezni őket.
Az egyik vállalkozás az egyik mappában, a másik a másikban van, és azon belül sok mappa, a mappákban képek, fájlok stb.Csak egy példa:
1 ügyfélhez tartozik 5-6 képsorozat, (max. 80 kép) 3d fájlok, excel dokumentumok, pdf fájlok. Ezeket mappázom, de egy mappában van hogy 2 fajta dokumentum is van és néhány fotó.
Most a képekben is külön rendszerezzem albumokban emiatt?Onedrive-ot nem ismered, de nyilván el tudsz képzelni egy felhő alkalmazást, hisz egy mappa rendszer, semmi más.
Én amit fotózok, az megy azonnal a felhőbe, a filmtekercs mappába ömlesztve. És ezt a filmtekercs mappát átnézni a legnehezebb ezen a rendszeren.Gondolom más is így rendszerezi a dolgait, mondjuk ha az autójához létrehoz egy mappát, abba belerakja a dokumentumokat, és nyílván nem hoz létre külön a fotók alkalmazásban is.
Próbálj elképzelni más élethelyzetet is mint a tiéd.
Biztos van olyan is akinek faék egyszerű az élete, (nem megbántva senkit), annak valószínű nincs számítógépe, vagy csak a fotóalbumokra van szüksége.Webdesign tervezéshez is elmentettem egy rakás fotót ötletnek, azokat is külön rendszereztem, de a kész tervek mappában is van többféle fájl.
Én meg azt nem értem hogy te hogy tudod teljesen elkülöníteni a fotókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest