Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

félisten

válasz cigam #35849 üzenetére

Én gondoltam egy merészet és feltettem. Eddig sem volt gond a rendszer sebességével, de most sokkal gyorsabb lett, látszik, hogy ezt már tényleg az M1-re optimalizálták. :Y És van egy észrevételem is, mégpedig az, hogy az iCloud-ban található Íroasztal egyet jelent a gépen lévő Íróasztallal. Tehát ha én az iCloud-ban felmásolok az Íróasztal mappába valamit, akkor megjelenik a gépen is. Eddig ez nem így volt (legalábbis Nálam), hanem külön volt a kettő, vagyis amolyan parancsikont tesz ki az asztalra. Erre úgy jöttem rá, hogy kitette a sulival kapcsolatos dolgokat, én meg nem tudtam elsőre hogy miért csinálta és kitöröltem. Aztán jött a döbbenet, hogy nincs a felhőben sem a mappa és elsőre a Kukában is azt írta hogy nem lehet visszatenni, mert nem létezik. De szerencsére ha csak simán csak kihúztam a Kukából akkor visszarakta, de szerintem vagy három szívrohamot kihordtam lábon az alatt a másfél perc alatt. :D

Közben rájöttem a titok nyitjára, bementem a Beállításokba-Apple ID-iCloud és az iCloud Drive beállításaiban fent ott volt a pipa az Íróasztal és a Dokumentumok között. Azt kiszedtem és most újra külön van a kettő.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

Új hozzászólás Aktív témák