-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Piti problémám van.
A panelen az ikon azt mondja, hogy nincs NET kapcsolat, pedig suhan a Firefox, működik a Thunderbird levelező. Unom már, hogy pirossal ikszel valamit, ami pedig működik. Ennyire buta hogy lehet?
Linux Mint 15 Mate 64 bit. Már nem virtuálisan, hanem élesben.
Megoldható ez a látvány probléma? -
Vakegérke
félisten
VirtualBoxban kóstolgatom a Linux Mint 15 három változatát, a KDE-t, Cinnamont és a Mate-t. Utóbbi kettőnél elintéztem, hogy a panel automatikusan el legyen rejtve. El is tűnt, viszont hiába húzom le az egeret, nem tudom elővarázsolni. Ennek értelmében hulla mindkét rendszer.
Ez a VirtualBox miatt van? Hogy tudnám visszavarázsolni a panelt? -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Itt vagyok, figyelek. Szóval ha jól értem, a Linux Mint 15 KDE a nyerő a listán. Erősítsetek meg ebben a hitben, vagy szóljatok, ha félreértettem valamit.
-
Vakegérke
félisten
Üdvözletem a topiclakóknak.
Windows alatt, VirtualBox-ban futtatok párféle Linuxot, amolyan barátkozásképpen. Célom kipuhatolni, hogy melyik szimpatikus, meg ilyesmi. Az sem lényegtelen, hogy melyik tud együtt élni windowsos programokkal.
Felkérem őket a Wine telepítésére, amit meg is tesznek. Virtuális rendszer a virtuális rendszerben, talán ez a gondom gyökere.
Szóval Wine alatt telepítem az Euro Truck Simulator 2 nevű játékot, hiba nincs. Indítom, és ekkor ér a csalódás. Fekete képernyő, jó esetben hallom a kezdőkép hangját, aztán siralomház.Elméletileg futnia kéne a játéknak. Lehet, hogy a virtuálisban virtuális rendszer miatt nem teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest