Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ezek közül bármelyiket, csak az Ubuntut ne, mivel nem túl stabil, bugos, kerülendő. Rengeteg disztró van, ne az ubuntuval szenvedj. A felsoroltak közül egyedül a Mint-et nem próbáltam, de játékra igazából egyiket sem
Ha lehetséges az ubuntu alapú disztrókat is kerülni kell, mivel az nem egy jó alap... de a szerintem a Mint-tel nem lesz problémád, jelenleg toronymagasan az a legnépszerűbb csilli-villi disztró, így fórumban is sokat tudsz olvasni, akár ubuntuéban is megtalálhatod a választ, de van topikja is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem a torrentkliens írja ugyanazt, amióta routeren keresztül jön a net a gépbe.
Ha lehetséges az ubuntu alapú disztrókat is kerülni kell, mivel az nem egy jó alap... de a szerintem a Mint-tel nem lesz problémád, jelenleg toronymagasan az a legnépszerűbb csilli-villi disztró, így fórumban is sokat tudsz olvasni, akár ubuntuéban is megtalálhatod a választ, de van topikja is.