Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
hello! vaki aki tudja használni a systemrescuecd-t az felvene msnre, mert adatokat kéne vhogy lementeni egy laptopról amin nem jön be a windows, de nem nagyon meg ynekem ez a linuxozás
-
No-kia
addikt
én már vagy 3 szor megpróbáltam ezt a windowson belüli telepítést(xp-n) az ubunttu 8.04-el, de amikor a bootolásnál kiválasztom az ubuntut mindgi azt írja ki hogy: Try(h0;0)-NTFS5
és itt nem csinál semmit. mi lehet a gond? (21giga szabadhelyem van azon a partíción és 15 öt választok ki az ubuntunak)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest