- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire #16022 üzenetére
Speeedfire, ludla köszönöm a segítséget! Chrome-mal és Rekonqkal működik, be tudtam állítani - Firefoxszal nem, ezt továbbra sem értem miért... Mivel én általában FF-ot használok az maradt meg bennem, hogy nem működik a dolog, de örülök, hogy így sikerült megoldani a problémát.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire #16022 üzenetére
Akkor végképp nem értem nálam miért nem így működik. Viszont megnézem rekonqkal is...
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire #16019 üzenetére
Kubuntu, opensuse - általában a kettő közül az épp szimpatikusabb van fent a gépemen, most épp a suse 12.2. De amennyire emlékszem Chakra, Ubuntu és Mint alatt is ugyanez volt a helyzet mikor próbáltam őket, nem csak KDE-s környezetben.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire #16017 üzenetére
Dolphin - Firefox, Opera, Chromium. Mint írtam a fájlkezelőt elindítva be tudom állítani az előnézetet, csak mikor a böngésző hívja meg, akkor nem látszanak az előnézet képek.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire #16015 üzenetére
Szia!
Elvileg lehet - gyakorlatilag nem találtam működőt. Külön a fájlkezelőkben persze be lehet állítani az előnézetet, azzal nincs is gondom. Viszont ha böngészőből akarok képet feltölteni akkor mindig csak ikonokat látok és nem is látok lehetőséget a változtatásra.
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy disztró-böngésző párosítást vagy valamilyen beállítást amivel működik, hogy például fórumba képfeltöltés esetén, mikor megjelenik a kiválasztó ablak előnézet látszódjon, ne csak a képek ikonjai? Tudom, látszólag nem nagy probléma, de aki sok képet tölt fel fotós és egyéb fórumokba azoknak ez nagyon nagy gond.
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest