- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
válasz
fekete.puma #34915 üzenetére
Az Ubuntu fórumon épp most írták, hogy a Broadcom Wifi bajos, felejtős.
Nekem gond nélkül mennek HP üzleti szériás 2. és 3. generációs i5ös gépeken.
Mint és Majnaro.Egy 32 bites procis (szerintem celeron lehet mert ez már Core2 széria) Dell 630-ra is felment a Debian alapú Mint, és működött a Wifi is.
Talán még annyi, hogy a VGA az intel vagy AMD legyen, de ezt inkább csak utánaolvasás miatt gondolom.
És ha használt akkor talán már nem annyira új, hogy ne legyen támogatva valami benne.
-
Krissz80
senior tag
válasz
lionhearted #34912 üzenetére
Azért is írtam ide.
Ez már inkább finomhangolás. -
Krissz80
senior tag
A probléma az, hogy ha rákötöm az erősítőt a hangkártyára akkor azt aktív monitornak beteszi alapból, amit vagy klónozok (ilyenkor a legbutább HDMI verzióra vált, és az erősítő pont nem tud sem HDRt sem 4Kt), vagy egymás mellé teszi (ilyenkor meg a desktopot terjeszti ki, ami zavaró, mert át tud menni az egér, stb.)
Az lenne jó ha két független desktop lenne, és csak az egyiket használnám, a másik csak úgy lógna a levegőben és azon menne ki a hang.
Ha ezt meg tudnám csinálni ...
Amúgy ha jól tudom ilyet tut valamelyik asztali lejátszó is, van külön a hangnak dedikált HDMI kimenete, és jó eséllyel az is linux alapú.pl ez pont olyan, de én egy másikra emlékszem
-
Krissz80
senior tag
-
-
Krissz80
senior tag
Szerintetek van arra esély, hogy valaha tudjak HDMI-s vga kimenetet csak hangra használni?
Igazából az kellene, hogy egy FHD képet küldjön ki rá az OS akár sima feketét meg a hangot amit ráküld a program vagy az os, de ne használja desktophoz.
A tükrözés azért nem jó, mert olyankor a felbontás és a képfrissítés mindíg a gyengébbhez igazodik.
Akár úgy is jó, ha dedikált VGA kell hozzá.
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy hogyan lehet az ALSA resamplingot kikapcsolni?
Most sikerült a frekit valahogy átforce-olnom 44100-re a default 48000-ről, de így a nagyobb felbontású fileokat tolja vissza.
Mondjuk a hang az még mindíg jobb így...
De az igazi az lenne, ha hagyná békén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest