- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Monitor hiba topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IstvánLászló #34366 üzenetére
és #34367 Kapitány.
Már azóta én is felraktam a legutóbbi telepítővel egy Endeavour Cinnamont,. Nagyon plasztikus a telepítője, még a grub és systemd boot között is lehet választani, Jól működik ,csak azok a borzasztó lila 'gyári' hátterek , de ez nem lehet gond. Az AUR helperek hiányetegségét egy Endeavour fórumos HSZ alapján meg kellett gyógyítani. ... Tetszik. Most újra két kedvencem van a debian és az endeavour. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
IstvánLászló #34366 üzenetére
Megerősítem. Ez a Manjaro JÓ verziója.
De tényleg, 2 év Manjaro használat alatt volt egy rakás lejárt GPG kulcs meg hasonló szívás, a majdnem ugyanaz Endeavournál meg semmi. Ráadásul nem irtották ki a VAAPI-t a mesából...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest