Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
bambano #35116 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat és ezt az infot és ezt most megjegyzem hogy ne felejsem - el.
A raid-ról minimálisak az infoim,de utána is fogok olvasni a raid használatáról.
Azt hiszem értem amit javasolsz,lényeg ez hogy az elérési idejük egyforma - legyen.
Tehát ha jól is gondolom két hdd-nek,sebességük írás/olvasás legyen lehetöleg egyforma,ezt tudom tesztelni - akár ArchLinux-on gnome-disks-el és láthatom azt mit ír a két hdd-re.
Az alplapom:Msi MPG B550 GAMING PLUS és írja a user-manualja,hogy tudja a raidot,0/1/10 -et,most néztem a manualját ezt olvastam a raid kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest