Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreaD88
tag
Köszi az 5letet...
Bele is vágtam, a program letöltve és feltelepítve, de nem indul el (csak forog a "homokóra", a tálcán megjelenik a program, majd eltűnik), innen megtudtam, hogy miért...
Kell az a php5 gtk valami...Innen pedig megtudtam, hogyan telepítsem és minden megy is szépen, egészen a './configure'-ig eljutok, majd 'make'-nél:
make: ***NO targets specified and no makefile found. Stop.
megakadok...Tipp, hogyan tovább? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vírusirtó topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Chrome
- Yettel topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest