Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bambano
üzenetére
"Kikapcsoltam az IPv6-ot de így sem jó. A csomaglistákon végigszalad 1mp alatt és mindegyikre azt írja,hogy 0Byte-os fájl. Net természetesen megy,meg tudok nézni minden oldalt."
Két hozzászólással előbb írtam.
Az baj lehet,hogy ebből a 3 sorból csak kettőt írtam be?
alias net-pf-10 ipv6 off
alias net-pf-10 off - ezt kihagytam
alias ipv6 offAmikor nyomtam egy apt-get update-et IPv4 címeket láttam úgyhogy elvileg anélkül is megy,de megnézem ezzel a +1 sorral is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest