- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
ragazzo #8070 üzenetére
Én inkább javaslom, hogy csak max fél tucat disztribúció legyen magyarul, de az tényleg rendesen le legyen fordítva! És akkor csak ezzel a néhány disztróval kellene foglalkozni...
Az igazat megvallva szerintem összesen is bőven elég lenne egy tucat distro: még szerintem népszerűbb is lenne tőle a Linux, mert most bármilyen kérdést tesz fel az ember, rögtön az a válasz, hogy: "Nem tudom, hogy az XXX distroban ezt hogy kell, de használj YYY distrot, mert abban így: ..." Kezdő koromban én is gyakran belefutottam ebbe, ezért álltam át végül Debiánra, mert annak elég széles a felhasználótábora ahhoz, hogy mindig tudjon valaki válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest