- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano #6497 üzenetére
advanced user-nek abszolút nem tartom magam
rég volt ay ay idő mikor kernelt forgattam én is egy egész álló este, meg nvidia driver modulként, meg vadásztam ALSA drivert a hanghoz, meg elneveztek 98-ban /dev/dsp-nek, mert nem tudtam hangpt kicsikarni a GUS PnP-ből, és a /dev/dsp-vel voltam elfoglalva 3 napon át.
most már csak szeretném feltenni a rendszer, és film, meg Net,....
next next finish uer lettemmost jelenleg egy matrox g400-at nyúzok
és még 800x600-ról sem tudm felvenni a felbontást.
talán meg kellene ford<tani ezt a batár ************ -bazi nagy 30 kilós monitort, hogy megnézzem, milyen Sony képcső is van benne, akkor talán elfogadná a felbontást, amit én akarokde nem szereti a CRT-met
egy hét múlva taln bekerül a GeForce 7300GT-m
Azzal talán beveszi gond nélkülde nagyon felhasználóbarát ez a Fedora, ott van rá az opcó, hogy Dual-Head.
de jelenleg még csak mirrod display-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- DJI topic
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged