-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
ngabor2 #6432 üzenetére
nekem akkor lett nyűgöm a pulse hiányával amikor párhuzamosan több alkalmazástól vártam a hangkeltést.. pl audacious + flash FF-ben, aztán alsa + esd -vel szórakoztam, végül visszatértem a pulse-hoz..
hang ügyben már csak azt szeretném tudni, hibernálás után mi öli meg.. széttúrtam a google-t már, hasonló bajok vannak, pár workaround ami működik vagy nem, de leginkább nem..
és ha még az usb-hubomnél fellépő ohci modul őrület elmúlna, elégedetten dőlnék hátra.. a következő bug-ig..
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2 #6432 üzenetére
Óóóó nyertem. Mit nyertem?
bónusz: passz. Nem tudom pontosan. Valahogy a rendszer rászól, hogy az az alapértelmezett hangeszköz, vagy fordítva. Ne kérdezd. Én csak kicsi kocka vagyok, un: dobókocka.
pót: Nyugodtan leszedheted a csomagot is. Nálam Fedora 7 óta alap, hogy megszabadulok tőle. Nekem valahogy nem jön be, pedig jó dolgokat kínál. Csak valahogy nem tetszik.
Illetve biztos van Ubin is beállító központja, ott azért még próbálkozhatsz a rendes beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest