Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
sajnos nem jo, irtam is, hogy miert
"egy megoldas lenne, hogy rendszerleallitaskor torlom a file-t, viszont ez csak akkor jo, ha minden alkalommal tisztesseges rendszerleallitas tortenik, vagyis ha a halokartya felrobbanasa miatt lefagy a gep az informacio megmarad, s egy plusz restart szukseges"
ngabor2: ez hasznalhato otletnek tunik, koszonom
azert ha van ettol jobb megoldas, szivesen fogadom a tovabbi otleteket is
halokarytam egyebkent van, de az nem jelenti, hogy amig elek, mukodni is fognak
halt mar meg nekem halokartya (3com, intel is) egy egyreszu ujrainditastol (kulonbozo gepekben)
csak ha mar felmerult a problema, erdekelne, van-e ra igazan szep megoldas, vagy muszaj valamilyen szinten ganyolni hozza
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest