Hirdetés
- Autóhifi
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Igen elhiszem, eddig amire használtam a linuxot mindent meg tudtam guin csinálni, lehet, hogy eljön az az idő, amikor a konzolhoz nyulok, de ott még nem ismerem a lehetőségeket
Eddig 1 dolgot nem tudtam beállítani, hogy az eger oldalsó gombja back és forwardot tudjon
A win ezt magatól tudja -
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy őt se a szépsége és az íze érdekli, csak az, hogyha betesz egy cd-t, amin van egy divx-es film felirattal, azt teljes képernyőben le tudja egyszerűen játszani. amellett, hogy neked is teljesen igazad van, az ő álláspontját is megértem.
most, hogy megszoktam az automountot, kezd hiányzani, hogy sikerült valahogy kilőnöm
hogy hogyan, arra nem jöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Búvárkodás
- Linux kezdőknek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hogy hogyan, arra nem jöttem rá.