- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
#51736960 #461 üzenetére
Ejgen, ez így van.
Nem megy rajta a Need4Speed 10, tehát szar. Különben is, a zixpé jobb, mer mindenki azt használja és az összes havernak az van. A Linux alatt meg mindent DOS-ban kell megcsinálni. És még Néró meg Zónalarm sincs, wáááá, milyen gagyi! Programot telepíteni meg maga a horror, nem elég a kettős katty a setup.exe-re, hanem be kell írni 4 egész szót: ./configure, make, make install - hát nem katasztrofális? De egyszer mégis láttam/felraktam Linux-ot, egy káosz az egész, még a Cé meghajtót se találtam, egyszerűen nem lehet kiigazodni rajta!
Szal ha még jó sokat fejlesztenek rajta, és nem lesz ilyen sz@r, akkor talán többen fogják használni, és akkor lehet, hogy majd megint kipróbálom, de a haverom azt mondta, hogy nem érdemes, ő a héten kipróbálta, és nem ismerte fel a rádiós billentyűzetét, pedíg ő ért a számítógépekhez, és a legújabb játékok is mindíg megvannak neki.
Szal szar és kész.
Ja, és majdnem elfelejtettem: a Linuxosok mind nagyképűek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged