Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Azt jelezném nem vagyok szakétö,de probálok segíteni.
A raidról azt tudom most mondani,hhd-knek teljesen egyformának kell lenniük és amit mondasz jelenleg is két különböző hdd-t használsz és ez szerintem - ez okozza a problémádat.
Ezt az infot egy jó ismerősőm mondta,Ő is szerverekhez használja,tömören ennyit tudok monadi. -
válasz
Ablakos
üzenetére
az efax végű az smr, az earx meg cmr.
ez baj.
ezt rosszul tűri a kernel. javasolt a cseréje. (az smr cseréje)az, hogy install után elindul a szinkronizáció, önmagában nem baj, mert tömb létrehozásakor kell. de ha ismételten elindul, az gond.
szerk: diszk hibát destruktívan badblocks -vsw-vel szoktam ellenőrizni, de ahhoz szét kell szedni a tömböt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest