- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
bambano #34530 üzenetére
Mert a Systemd nem tudja, hogy melyik fájlrendszer lokális és melyik hálózati, és ez így van jól. A rendszergazda majd eldönti.
Vasti74
Érdemes még beleírni a reconnect és a x-systemd.mount-timeout=5 opciókat is. Az előbbi arra utasítja a rendszert, hogy próbáljon meg újracsatlakozni, ha valamiért lecsatlakozna, a második pedig arra, hogy ne tartson tovább 5 másodpercnél a csatlakozási kísérlet. Mert ha próbál csatlakozni, de nem tud, akkor a fájlkezelőt megakaszthatja.
-
-
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34530 üzenetére
Passz... Én már egyre kevésbé értem a számítógépes dolgokat, és az az igazság, hogy már nem is akarom megérteni - csak az zavar, hogy kicsúszik az irányítás a kezemből ;-)
Most éppen a Virtualbox szívat, ami eddig (Debian - Ubuntu - Mint) annyi volt, hogy feltelepítettem, és használtam, a Fedora alatt meg X lépésben feltelepítettem, és nem működik a régi virtuális gépem. De elfogyott a türelmem, egyelőre feladom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest