- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet #34478 üzenetére
Érzés, az igaz lehet. Átlag user miért lépne tovább a snap miatt? Kényelmes, elérhető, friss.
Én azt nem értem, hogy ha a linux egy nyílt környezet, akkor hogy van az, hogy adott dolog egy másik disztróban adatik csak meg. Nem azért szeretjük a linuxot, mert bármi megoldható? És honnan is vették ki a video decodingot, mert jajj a licence még a hw gyorsításnál is "lehet" kell?
Az én érzésem, hogy ez csak sznobizmus, a "btw I use Arch" egy alacsonyabb lépcsőfoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest