Hirdetés
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
rokefeller
üzenetére
sajnos élnek és virágzanak, pl nem értem hogy egy ilyen név mint az asus miért taknyolja össze a laptopjait mindenféle 3.világbeli noname gyártók cuccaival...persze, az oldalukon egy árva szó sincs arról hogy az adott gépen miféle a wifi.. wifi b/g.. hát köszi...
legközelebb egy livecd-vel megyek laptop-ot venni, az tuti.. első parancs egy lspci lesz
a csodás ati hangvezérlőről ne is beszéljek..
amitől eléggé viszakozok, de pl a fujitsu laptopokban meglepődve láttam hogy atheros wifik vannak, talán még egy toshiba gépen találkoztam vele, őt nagyon szeressük
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest