- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
válasz
tasiadam #33252 üzenetére
Szerintem meg lesz a hiba.
Eddig virtual boxban néztem meg a rendszereket és próbálgattam óket. Ott ment ez a samba beállítás. Most a gépek (talán így van magyarul) amúgy boxes a szoftver neve, itt egyik rendszerrel sem működik. Sem ubuntu alatt sem fedora alatt.
Virtual boxban meg olyan jól ment. Ott vagy 4 rendszeren is kipróbáltam és jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest