- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #32981 üzenetére
Nagyon szépen fejlődik a KDE, közel sem olyan omlós már, mint régen volt. Ezeket a hibákat, amik nálam előjönnek, szerintem a gép, a kernel vagy valamelyik modul okozza. Pedig nem egy dzsunka vacak laptopot használok, hanem egy Thinkpadet, de akármilyen Linux van rajta, olyanokat csinál, hogy pl. ébredés után másképp érzékeli a touchpad-et, mint közvetlen boot után. Boot után valami Think... valami a neve (most nincs előttem a gép), ébredés után pedig már SynPS/2 Synaptics TouchPad-nek látja az xinput, és ezzel együtt elállítódik az érzékenysége, a kétujjas görgetés, minden.
Sokszor az egeret sem érzékeli ébredés után, de erre már írtam egy scriptet.
Illetve újabban mint ha halkabban lennének a hangszórók, mint korábban, bár lehet, hogy csak az én fülem romlik
Viszont hamarosan jön a KDE 6, reméljük nem lesz olyan nehézkes a váltás, mint 4-ről 5-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő