- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Plazma TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
bambano #32948 üzenetére
Átnyálaztam mindenféle manualt, kerestem példákat, vagy 100x átnéztem már a config fájlt, de nem látom hol, hogyan állíthatnám be, hogy csak a megosztott mappák jelenjenek meg. Próbaképp létrehoztam ugyanott egy másik mappát, ftp-n belépve az is ott van. Így viszont mi értelme a config fájlnak, ha minden látszik a beállítástól független?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest