- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én is erre jutottam, én Odroid XU4-el próbálkoztam valami nano szervert fellőni, aztán elég hamar elengedtem. Gondolkodtam, hogy valami integrált processzoros lapot veszek én is, de aztán rendes x64 mellett döntöttem a méret rovására. Az AM4, amit idén vettem sem győzött meg, hogy kell nekem az mITX. Lehet kiszórom a házat, aztán veszek egy uATX házat neki, vagy erősen moddolom, de nincsenek szerszámaim lemez hajlításhoz meg vágáshoz, úgyhogy talán az még többe is kerülne. Az a bajom vele, hogy akarok rátenni két hálókártyát bifurkációval, és viszonylag széles a riser, úgyhogy nem férnek el egymás mellett a jelen állás szerint. Nem is tudom mi erre a standard megoldás, hogyan lehet belemókolni akár egy ATX házba ilyen riserrel a kártyákat.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin
üzenetére
1043ND nálam 2010-ben volt, akkor a legjobb net olyan 80-100 megabit/s körül alakult, arra megfelelt. Nem csoda, hogy a többszáz megás bulit meg gigabites témákat már nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Borderlands 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő