- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fatpingvin #32625 üzenetére
Én is erre jutottam, én Odroid XU4-el próbálkoztam valami nano szervert fellőni, aztán elég hamar elengedtem. Gondolkodtam, hogy valami integrált processzoros lapot veszek én is, de aztán rendes x64 mellett döntöttem a méret rovására. Az AM4, amit idén vettem sem győzött meg, hogy kell nekem az mITX. Lehet kiszórom a házat, aztán veszek egy uATX házat neki, vagy erősen moddolom, de nincsenek szerszámaim lemez hajlításhoz meg vágáshoz, úgyhogy talán az még többe is kerülne. Az a bajom vele, hogy akarok rátenni két hálókártyát bifurkációval, és viszonylag széles a riser, úgyhogy nem férnek el egymás mellett a jelen állás szerint. Nem is tudom mi erre a standard megoldás, hogyan lehet belemókolni akár egy ATX házba ilyen riserrel a kártyákat.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #32625 üzenetére
1043ND nálam 2010-ben volt, akkor a legjobb net olyan 80-100 megabit/s körül alakult, arra megfelelt. Nem csoda, hogy a többszáz megás bulit meg gigabites témákat már nem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest