- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Már korábban átváltottam x11-re, mert a forrás számítógépre nem működött a vnc, meg nem tudtam a "mailto:" linkeket használni a Thunderbirdre, mert ahelyett, hogy nyitott volna egy új, küldés ablakot, azt mondta, hogy thunderbird is already running. Sos-sok "infótúrás" után derült ki, hogy a Wayland az oka. Váltottam X11-re, és az megoldotta ezeket a problémákat. De most ez az slogin vs ssh. Hááát ilyet még nem láttam. Főleg, hogy symlink...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AliExpress tapasztalatok
- Death Stranding (PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest