Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Projektor topic
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w #32449 üzenetére
Bele a kíváncsiság vitt, az első léps meg az volt, hogy felhívtak ezzel, a nulladik meg hogy már minden leakel/brechelt...
Ami meg sikeredett, hogy ők most abban a tudatban vannak (vagy hagytak abban a tudatban, hogy azt hiszem, hog abban vannak), hogy én épp egy Pestről Pécse költöző belső építész vagyok, aki tegnap azért nem jutott nethez, mert a kölcsön-laptopba dugott net-stick valamiért nem ment, de ma otthon rápróbált az ajánlatra:
Beregelt, szépen megadta a címét, mailjét, teló-számát választott portfoliót, és pont mikor az alapösszeget töltötte volna valamiért az nem ment át.
Hát de miért nem ment át, passz... pedig az elmúlt két hétben volt használva a kártya...
Megpróbáltuk a bankos belépést is. Még csak telós aszisztenciával, az sem ment...
Na csak ekkor néztek rá arra, hogy én milyen IP-ről is léptem be hozzájuk ami USA-s volt (a tor ott végződött)... de hát ezt hogy? ja hát akitől kölcsönkaptam a laptopot, ő egy android-App-Dev, és rajtafelejtette az autolauncheres VPN-t a gépen, és hát a gép is linuxosmert terminal, és én meg nem értek hozzá, ezért nem megy a banki oldal ahogy kéne, szóval akkor mobil, mint backup.
Azzal meg az a baj, hogy csak buta-teló, mert az okos pont két napja lecsúszott egy költözős dobozról, így még bank appozni sem lehet. de van megoldás:
Kaptam 3 bankszámlaszámot amire küldhetem az alaptőkét, csak hát beszéltünk egy órán át, és már pont zárogattak a bankok. Holnap meg, hát költözök és kitudja mikor jutok oda hogy ezzel foglalkozzak...
Minden ami dölt az kitaláció vagy fedés, mivel nem én kezdtem így a szám amiről épp beszéltünk az az egyedüli fix.
A három bank.-számmal már ha eljutok oda tudok feljelentést tenni, más kérdés, hogy megéri-e a cécó az én oldalomon... sajna a háttérben hallottam pár "ohh, we have recived the founds, madam"-ot, szóval megy az ottani business rendesen.
Minimum velem töltött kb 1-2órát, nem mással, max meg a 3 számlaszáma lecserélendős lesz nekik.Ja és nincs igazán ennek topikja itt... szóval bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest