- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Indulhat a hardverparti!
- iPad topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #31812 üzenetére
No, egyszer az svnserve dolgot kiiktattam.
Létrehoztam egy svn felhasználót, csináltam neki .ssh mappát és beletettem az authorized keys fájlt. Aztán svnadmin-al csináltam egy üres repositoryt az ő home könyvtárába.
Itt viszont elakadtam, nem tudom hogyan kellene megadnom a proginak a repó elérését. Akárhogy próbálom, mindig azt írja, hogy nem talál repót. (az ssh rész szerintem oké, mert közben kétszer is kéri a kulcsom jelszavát)
Ugyanerre a Tortoise meg elakad a jelszó bekérés után, hogy nem talál bejelentkezési módot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #31812 üzenetére
Oké, de itt a kliens be van építve a programba, és választhatok benne http, https, file, meg ssh+svn mód között, mikor megadom neki az svn szerver elérését. Azon a progin kívül még esetleg a tortoise svn van, amivel tudom próbálni. A progi az Windowsos célprogi a munkához...
Kíváncsi leszek, hogy mire jutok ezzel holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest