- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #31405 üzenetére
Nekem annyival nagyobb szívatás, hogy a RAID-ről is bootol
5 SATA-s olcsó lapot is nehéz találni, nem hogy 6...
A 25Mb/s tényleg fura, az olvasás nekem is több sokkal (AthlonII X2 2GHz fölött, 4GB RAM)
Írás megy 25 körül, és ez is 4 laptopwinyó + 1 asztali, de sima ext4 mdraid-en. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #31405 üzenetére
Pontosítok: nem ~20 perc, hanem sokkal több, mert közben lőttem egy snapshot-ot (nincs felhalmozva több, csak a rott és egyetlen snapshot van, amit backup-ra használok) és elkezdtem másolni egy SSD-re, és még most is ~5 Mb/s az rsync sebessége (főként nagy file-okkal megy a transfer). Szóval valami nagyon nem kerek.
Most 5.12.0-gentoo kernel fut (a CPU-t nem zabálja fel, de ~25 Mb/s senességgel olvas az összes 7200RPM HDD-ről). Ez mi...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest