- CPU léghűtés kibeszélő
- Raspberry Pi
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666 #31405 üzenetére
Nekem annyival nagyobb szívatás, hogy a RAID-ről is bootol
5 SATA-s olcsó lapot is nehéz találni, nem hogy 6...
A 25Mb/s tényleg fura, az olvasás nekem is több sokkal (AthlonII X2 2GHz fölött, 4GB RAM)
Írás megy 25 körül, és ez is 4 laptopwinyó + 1 asztali, de sima ext4 mdraid-en. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #31405 üzenetére
Pontosítok: nem ~20 perc, hanem sokkal több, mert közben lőttem egy snapshot-ot (nincs felhalmozva több, csak a rott és egyetlen snapshot van, amit backup-ra használok) és elkezdtem másolni egy SSD-re, és még most is ~5 Mb/s az rsync sebessége (főként nagy file-okkal megy a transfer). Szóval valami nagyon nem kerek.
Most 5.12.0-gentoo kernel fut (a CPU-t nem zabálja fel, de ~25 Mb/s senességgel olvas az összes 7200RPM HDD-ről). Ez mi...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged