Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Hát OpenWRT-t nem ismerem, DD-WRT-ztem régen egy Linksys WRT54GL-el, most meg egy korszerűbb ASUS-ra tettem fel a "Padavan" féle firmware-t, mert a gyári kicsit bugos itt-ott, ez meg enged parancsokat szkriptből lefuttatni magán, akár többet is, szóval jó.
Szerintem bármilyen Linux alapú motyón megy a dolog.
Nem kell amúgy egy nagy darab tartományra beállítanod a port fw-ot. Elég csak azokra a konkrét portokra, amiken kopogást vársz
és amíg nem a megfelelő sorrendben történik ez meg, onnan is leesik mindenki, tehát a külvilág felől az látszik, hogy nincs reakció. Én nem adnék meg egész tartományokat port fw-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és amíg nem a megfelelő sorrendben történik ez meg, onnan is leesik mindenki, tehát a külvilág felől az látszik, hogy nincs reakció.