-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #29836 üzenetére
"driver le. ez az én hibám."
Igen. A zártaknál ez alap, a nyílt drivereket le tudja kezelni.
"hallador kolléga pár napja publikált tűzfalas cikket"
Erről lemaradtam, illetve most se találom."ha nem romlott el, ne akard megjavítani"
1. mégiscsak elromlott, mert nekiálltál javítani.
2. ha mindenhez így állnánk, akkor még a fán ülnénk. Szerencsére elég sűrűn romlanak a dolgok."persze lehet ez a hozzáállás kifogásolható"
Igen.Ami a freebsd-t illeti, engem az lepett meg, hogy mennyire naprakész és bőséges a programkínálata.
Rád meg előbb utóbb vár a systemd-homed, esetleg ios rosszabb esetben windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest