Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nálam addig nem lesz freebsd, amíg:
- nincs benne rendes multithreaded interrupt kezelés, de van benne nagy kernel lock
- nincs benne rendes multithreaded tűzfal
- a hálózati stackje a linuxéhoz képest, hogy is fogalmazzak finoman, le van maradva.Nem tudom, hogy fenti kérdésekkel hogy áll most a freebsd. mikor utoljára néztem (nem tegnap volt), akkor ezekkel súlyos problémái voltak.
nálam mindig az lesz a desktopomon, ami a melós szervereken van. nem fogok nyolcfelé szakadni iq-ban, hogy egyiknek ez a baja, másiknak az.
-
bambano
titán
oké, vesézzük ki.
az volt a probléma, hogy az nvida driver divertálta a glx libeket.
ez, önmagában, nem lett volna elementáris probléma, bementem a gépre, megnéztem az X.org logot, benne volt ékes angol nyelven, kiadtam egy utasítást, megjavult.a probléma az, hogy attól, hogy az X nem tudott elindulni, a karakteres konzol miért nem indult el??? Ennek a problémának úgy kellett volna megoldódnia, hogy nem megy az X, ctrl+alt+f1, root login, log olvas, beállít, lightdm restart, jónapot.
de nem, mert a systemd annyira többszálú és multithreaded, hogy nem volt képes egy getty-t elindítani a virtuális karakteres konzolon, ezért nem tudtam triviálisan bejelentkezni. tehát nem az a bajom, hogy nem ment az X, elfogadom, hogy az én hibám, hogy videokártya cserénél ezt a problémát okoztam, de azt nem fogadom el, hogy egy karakteres konzol se ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest