- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #29830 üzenetére
Okés, vesézzünk. Én értem a problémádat technikailag és emberileg is, de:
2010 környékén 7600gt kártyámat az nvidia cseréltem 4670-re, az meg amd. ez az akkori fedorán úgy nézett ki, hogy driver le, fedora leáll, kártyát átszerel, fedora indul, driver betölt, kész.Ehhez képest a windows 7 ugyan ezen művelet alatt olyan összecsuklást produkált, kb amit imént leírtál.
A freebsd-s felvetéseidre nem tudok séróból válaszolni, de ha komolyan érdekel, biztos, hogy 10-15 perc alatt ki lehet gúglizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest