- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
I02S3F #29630 üzenetére
Extensiont nem találtam, a wm csere felmerült bennem is, de gyorsan elvetettem, mert már lusta vagyok hozzá.
Nem használom a gnome szolgáltatásait, de a manapság elérhető wm-k... túl primitív felületet adnak ootb és egy ilyen futó ötlet miatt nem akarok belevágni. Ha lesz más hasonló igényem, akkor majd elgondolkodom a váltáson.Találtam még egy olyat, hogy xrandr. Nem teljesen tiszta, hogy mi ez, de majd megnézem, ha újra gép mellé ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest